Onderzoek
CONTACT
  Ellawig

  lopende band

  ONGEVEER DE V.S.

  Ladyshairextensions.com is een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, vervaardigend en verdelend op een grote waaier van echte menselijk haarproducten, zoals volledige kantpruiken, rijg voorpruiken, glueless pruiken, zijde hoogste pruiken, de sluitingen van de zijdebasis, frontals en machineinslagen, haaruitbreidingen.

   

  Bij ons bedrijf, wijden wij om de high-end kwaliteit menselijk haarproducten wereldwijd te produceren en aan te bieden aan de klanten. Zijnd in de haarindustrie vele jaren, neemt Ellawig het overweldigende voordeel in nieuw productontwikkeling, nieuwe tecnologyinnovatie, hoge productstabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs productwaarde. Wij begaan om een verhouding op lange termijn met partners te vestigen en samen te groeien.

   


  HOOFDproducten
  Onze hoofdproducten omvatten diverse menselijke haren, haartoebehoren, synthetische haren en synthetische pruiken. Bovendien kunnen wij volgens de steekproeven van de klant, productrek in verschillende materialen, kleuren, types, lengte en gewicht produceren.

   

  VERPLICHTING
  Met het principe van „KWALITEIT VOOR ALLES“, kunnen wij hoogte verstrekken - kwaliteit, de redelijkste en concurrerende (zeer goedkope) prijzen, geschikte levering, de attente dienst en exclusieve ontwerpen.

   

  HAARkwaliteit
  Menselijk haar: grad A, rang B, rang C;


  Synthetisch haar: synthetisch haar, synthetische pruik, zoals: Japanse materialen/Koreaanse materialen/Chinese materialen en andere.

   

  MIN ORDEhoeveelheid
  Wij zijn flexibel op de minimumordehoeveelheid.

   

  BETALINGSmanier
  Wij kunnen soorten betalingsmanieren, zoals Western Union, T/T, Paypal goedkeuren 

   

  GROEI SAMEN!

  Leer meer
  populaire categorieën Alle